Mammas lilla prinsessa har växt upp och blivit en självständig kvinna som ligger i fejd med auktoriteter och översittare – fast i mammas ögon kommer jag alltid att vara hennes lilla prinsessa och det här är min dagbok.

Image result for Mammas lilla prinsessa har växt upp och blivit en självständig kvinna som ligger i fejd med auktoriteter och översittare - fast i mammas ögon kommer jag alltid att vara hennes lilla prinsessa och det här är min dagbok.+Här skriver jag om vad mammas prinsessa ägnar sig åt vardaglig dags – typ; får sparken från jobbet och sånt. Det är inte lätt att vara lilla jag så ibland måste man trösta sig med nån bra film, godis , bärs, en pokerrunda eller helt enkelt bara en rejäl krogrunda med tillhörande blackout.. Här skriver jag om mina bravader.

Vissa kallar mig narcissist men detta är naturligtvis dumheter då det begreppet omöjligt kan omfatta hela detta fantastiska spektra av grandiositet, briljans och skönhet som min unika personlighet utgörs av. Här delar jag med mig av mitt kungarikes härliga innehåll till pöbel och undersåtar. Det är som ni förstår en ynnest att få insyn bakom kulisserna till detta fantastiska skådespel som utgör mitt liv.

Jag är inte endast vacker och fullkomligt genialisk, utan jag är även ett under av vishet och det är vid mina fötter man ska sitta om man vill få svar på alla livets frågor och på så vis ha en chans att utvecklas som människa. Annars är det, som det heter; kört för dig. Jajjemen.

Som sagt, detta är min dagbok och hur kan statligt anställda och andra lidande söka kunskap för att på ett bättre sätt utöva sitt yrkesgebit. Till exempel arbetsförmedlare kan här få sig en hel del kunskaper till livs som till exempel att alla inte är funtade för den arbetsmarknad som ni statens personal och patrask erbjuder. Har ni till exempel tänkt på att inte alla vill jobba inom vården och att en värld där den ena halvan vårdar den andra är dömd till undergång!? Det finns folk med andra talanger än att torka sjuklingar i arslet, som jag till exempel, som skulle bli en utmärkt torped. Har ni hittills kunnat ordna nått jobb till mig? Nej, just det? Alltså ni måste bredda ert utbud av jobb på er illa fungerande webbsida. Se där. Ni har redan fattat poängen och blivit lite klokare. Detta är också förklaringen till att mammas prinsessa får sparken från jobben. Och jag förstår även er beundran och att ni gärna vill ha mig till landets framtida president, FULL förståelse – och här i min dagbok redogör jag över era framtidsutsikter under mitt styre.

Jag har även vissa likheter med Jesus, med det lilla undantaget att jag är bättre på att vara Jesus än Jesus, och jag har till exempel återuppstått från döden tre gånger till skillnad från honom som bara återuppstått en gång. Mina tre återuppståndelser kommer jag att berätta om här i min dagbok. Detta är en så kallad cliffhanger som jag brukar använda som avrättningsplats och ättestupa för syndare som saknar förmågan att ta till sig av mina råd och förbättringsplaner. Jag är som en doktor som vet hur du kan bli frisk och här i min dagbok delar jag med mig av recepten.