Hej hej igen bloggen! :)

Hej igen bloggen! Och hej alla fina bloggläsare! Vad har ni haft för er idag? ti hi… Jag har typ varit å shoppat hela dagen med min bästis och hennes ugullga hund, visst e den söt eller va säger ni? Såååå gullig…hihi!

Vi gick och så köpte vi två stycken kaffe Image result for Hej hej igen bloggenlatte på Espresso house och vi liksom tyckte att allt va toppen för vi har inte många problem just nu. Asså jag menar lixom… Hur kan de bli bättre va? Solen skiner varje dag och så har NK rea på sommarkollektionen så vi fynda jättemånga fina kläder där som vi kan använda nu hela sommaren… Man får passa på lite medan det varar för snart är ju hösten här igen… Znyft! Men men, man kan inte få allt. Vi kanske drar ner till Barcelona sen också när de andra börjat jobba så vi kan unna oss lite mer lyxliv lixom…hihi, man ska passa på och leva lite också! Asså ni förstår inte huuuur slitsamt det kan va att blogga! Ja har liksom skrivit fem inlägg fyra dagar i rad nu! Jag vet inte hur mycket ni kan om bloggare men de e mycket! Riktigt många blogginlägg för att vara en blogg och jag har ju ett vanligt jobb utöver det också… JA, ni som följt mig vet ju att jag är bloggcoach och coacha andra tjejer som vill bli bättre och utveckla sitt eget skrivande… Asså de är ju så sjuuukt duktiga, mina sötisar, mina små elever. JA försöker lära dom precis allt ja kan och ja är ju lite av expert på bloggande nu när ja hållit på i två år…Asså, ja tror seriöst alltså att ja kan mer om att skriva nu än nån som gått ut hela gymnasiet… Jag ångrar verkligen inte att jag struntade i tredje ring… SÅ värt det att våga satsa. Alla som funderar på det borde våga satsa på sin dröm för det finns inte något som kan hindra en…om man vågar satsa och tror på det och kämpar mycket så är ALLT möjligt! De säger ja till mina bästaste sötisar som jag coachar till å bli bättre bloggare, varje dag!

Nä men asså, ja tror ju att vem som helst kan bli toppbloggare så länge man tror på det, kämpar å anstränger sej. Så länge man brinner för nåt å anstränger sig kan man gå hur långt man vill, med eller utan utbildning! Ni som inte tror mig kan ju fråga mig o kolla på mig, ti hi!!

Asså vet ni va som hände på stan idag eller? Asså de va sååååå sjukt, ja tro ja döööör alltså… Jag och mizzan och hennes supergulliga hund, vet ni vem vi såg? Jo vi såg Ulrik Munter vid Birger Jarlsgatan, han va där med nån tjej typ. Asså ni fattar inte men ja va sååå stort fan av han och hans musik när ja var yngre så de finns liksom inte! Helt galet. Vi våga inte gå fram å hälsa men vi vinkade till han på avstånd!

Nä nu måste ja sluta blogga! Puzzzz, alla älzklingar, ni e bäzt! Kram!

/Princezz