TO DOS

happy

Idag är jag extra glad och extra trött. M Å S T E komma i säng tidigare…

Det är balstyling på agendan i eftermiddag, det ska bli så KUL!

Sen alla dessa to dos som står på listan. Hämta ut skor hos skomakaren, hämta ett spänne åt Elians ryggsäck, handla mat inför helgen, ta ett välbehövligt varv med dammsugaren hemma, försöka ta mig igenom en gigantisk klädhög av rena kläder ( + de smutsiga), läxläsning… Det löser sig alltid och det viktigaste är att ha kul under tiden. Jag lyssnar ofta på pod eller musik i hörlurar när jag dammsuger tillexempel.

Men först, leka lite stylist och besöka kära vänner.

dagens

Såhär ser jag ju aldrig ut IRL? Vän, leendes med stängd mun. Men det är min typiska taenbildlook. Oftast har jag max tre till fem bilder att välja emellan. Idag fick ni se två av dem. Personligen blir jag själv glad av att se bilder på andra som är glada!

7 thoughts on “TO DOS

  • Intryck vs verkligheten är stor skillnad, jag förstår det kan vara svårt att se nyanser ibland genom en blogg. Men jag bloggar inte om vad han gör så det är klart det verkar som jag gör mest om man ser på hushållssysslor. Vi gör olika saker efter överenskommelser så det är inte hans fel att tvätthögen växer, det heter LIVET! :)

   • Ok förstår, sorry om min kommentar lät otrevlig, absolut inte min mening:) Tycker bara sånt är intressant hihi.
    Ha en fin dag! Du har en jättefin o inspirerande blogg!:)

 1. Måste få fråga om dina Acne boots duköpte förra året. Tyckte de var så fina då o undrar varför jag inte ser dem på längre?

  • De i beige? De älskar jag men de passar inte i slask och regn så de står på vinden och väntar på torr mark och VÅR!

 2. Ok förstår, sorry om min kommentar lät otrevlig, absolut inte min mening:) Tycker bara sånt är intressant hihi.
  Ha en fin dag! Du har en jättefin o inspirerande blogg!:)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>