ATT SE PÅ NETFLIX

Hemma hos oss är det nya begreppet ”se på Netflix” istället för se på TV. Det gäller både stora och små. Att kunna välja vad man ser är så mycket bättre än att vara bunden till tider och så all reklam. Jag älskar att man kan se på iPaden medans man viker tvätt eller att E och jag alltid kan se en order viagra now mysig film när det passar oss. Men bäst av allt. Att se serier tillsammans. Vi såg House of cards säsong 1  i olika tempo men nu är äntligen sägong 2 här.  Imorgon närmare bestämt.

Men först en vecka med Mammabesök som jag toklängtat efter. Sen blir det krypauppisoffanmedEochkollaserieromkvällarna, LÄNGTAR!

houseofcards_Season2

Här finner ni en trailer för säsong 2 av House of Cards och har ni inte sett säsong 1 så sätt igång.

Imorgon är det Valentines Day. Brukar ni fira? Ella vill ha geléhjärtan av Mormor så hoppas hon köpt med sig. Sen ska vi äta mysig middag och kramas extra mycket. E friade ju till mig en Valentines Day för många år sen. Det var nog enda året han köper blommor på en bestämd dag. Han fnyser åt såna dagar man bestämt att man ska uppskatta och kör hellre på uppskattanärhanvillsjälastilen. Fungerar ju också bra.

TORSDAGSKRAM!

( Inlägget är i samarbete med Netflix eftersom jag ingår i deras Streamteam. )

4 thoughts on “ATT SE PÅ NETFLIX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>