MAMMOGRAFI

20140212-132522.jpg

Alltså jag är SÅ lättad!! Knölen verkar ofarlig. Ofarlig!

Nu ska jag sänka axlarna och bara niuta denna dagen. Hoppas jag slipper bli rädd över detta igen för det var mycket energi som gick åt oron hur mycket jag än försökte tänka positivt.

Kramar!

33 thoughts on “MAMMOGRAFI

  1. Vad skönt att knölen var godartad. Glad för din skull. Har varit med om samma sak. Väldigt tungt och kände en oerhörd oro innan besked och klarhet i om det var någon fara. Förstår att du andas ut. Det jag måste bli bättre på är att fortsätta att känna igenom brösten regelbundet. Slutade med det i och med att knölen var ofarlig. Det är ju inte någon garanti för att jag inte kan få nya knölar, speciellt eftersom vi har bröstcancer i släkten.

    Oj, nu blev det en lång kommentar. Härligt att du kan andas ut! Skönt för er alla.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte.

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>