HAPPY HAPPY TUESDAY!

20140211-090841.jpg

Godmorgon alla cupcakes!

Jag somnade i soffan igårkväll med Gossip Girls rullandes på TVn. Jag såg aldrig den serien helhjärtat så nu går jag all in. Skönt med tv som gör att man bara relaxar och så älskar jag att se på hår och kläder. Längtar såå tills mitt eget hår växer ut och det lockar väldigt att slänga in extentions men nej jag ska ha mitt eget.

Imorgon har jag tid på Radiumhospitalet för koll av min knöl. E följer med. Sen är det biodags med familjen på eftermiddagen och vips är det snart fredag igen. En extra efterlängtad sådan. Mormor kommer och barnen får lite vinterferie nästa vecka när vi jobbar.

Apropå ferie så bokade jag av Teneriffa i påsk och bokade en liten Sverigetripp. Det ska bli SÅ mys att umgås med både min Mamma och Bror med familj. Malmö är ju så vackert på våren och jag njuter av att äta svensk mat, andas svensk luft och lyssna på svenska. Man glömmer nästan hur mysigt det är när man är i Sverige mer och med sällan. Men i påsk så!

HAPPY HAPPY TUESDAY & missa inte att tävla!

5 thoughts on “HAPPY HAPPY TUESDAY!

 1. Snällt av E att följa med, skönt att ha någon när att hålla i hand även när man är vuxen. Lycka till med sjukhusbesöket!

 2. Lykke til imorgen!!
  Takk for at du deler både ”gode & onde” dager med oss!

  Og,Åh nå fikk jeg også lyst på Sverigetur i påsken selv om vi slått
  det litt fra oss…mammas påskemat & slappe dager med barna,må
  opp til vurdering igjen altså!;)

  Klem

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>