SKULLS

20130218-151240.jpg
Skulltröja från EsterElenora.

Sen jag blev mörkhårig saknar jag att passa bra i svart och grått. Desto bättre klär nu pudriga nyanser och beige mitt bleka ansikte. Jag blir verkligen vit om vintern och solar inte solarium. Men om få dagar är vi i värmen igen, LÄNGTAR!!!

20130218-153441.jpg

4 thoughts on “SKULLS

  1. Vilka fina kort!

    Har sett att du har pleasejeans. Tänkte höra vilken storlek du har i dina?(om du vill säga det) Jag upplever att mina har blivit så stora efter att jag har använt dom ett tag och det är lite tråkigt.

    Ha en härlig kväll!

    / Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>