DAGENS:

20130218-204015.jpg

Dagens middag. Färsk pasta med stekta kycklingfiléer. Smörstekta champinjoner, vårlök och färsk sparris med salt och parmesan… En skvätt beasås till. Yummie!

20130218-204022.jpg

Dagens bus. Båda barnen provgick mina heels. Kan konstatera att Ella klarade gå i trappen med de och Elian sa direkt att detta var vanskelig… Hihi. Kanske Ella är född med heels såsom jag?

20130218-204044.jpg

Dagens tröttaste. Jag som fått både massage och kiropraktorbehandling idag. Axlarna pulserade och var helt röda. Jag ville bara sova men begav mig mot Bodypump på SATS i sömnen nästan.. LOVELY efteråt.

Nu är det kvällsfika med min kära och tidig kväll. Ännu en Generic viagra måndag är avklarad.

6 thoughts on “DAGENS:

 1. Jag saknar att se tiden när blogginlägget publiceras..
  Tycker att det är kul att se ungefär vad klockan är… :)

  Tack för en fantastisk blogg!

 2. Inte ska man väl träna efter sådana behandlingar?! Jag har alltid fått höra att man ska ta det lungt. Var rädd om dig!

  • Hmm mina behandlare menade båda två att det var bra før mig :) men jag kænde mig helt utkørd på kvællen!

   • Konstigt! Jag har fått höra att man ska vila. Det kanske är olika. Men musklerna och kroppen har ju liksom blivit ned bruten och behöver återhämta sig. Ungefär som när man tränat, mann får ju ofta som träningsvärk efter massage. Försök att lyssna på din kropp =) .

    • Ja jag vet. Jag har fått den besleden förut och jag känner ju hur trött kroppen blir. Men jag är en van patient tror jag. Hade det varit min första behandling så hade vila kanske varit ännu viktigare? Sen är mina problem muskulära och jag behöver mer blodcirkulation och träning så det är liksom alltid mer positivt än att jag ligger och vilar för då får jag mer ont.

     KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>