Memories

För ett år sen ikväll längtade jag SÅ mycket efter Ella i magen och samma natt gick vattnet. Kommer aldrig glömma den känslan.

Först skrattade jag av att det var på dagen termin / Bf. Sen kom värkarna tätt tätt. Ella tittade ut snabbare än snabbt och det var E som fick ta emot hennes huvud, sen kom resten av kroppen på första krystvärken i hallen / receptionen på Rikshospitalet.

Magiska minnen!!!

20 thoughts on “Memories

 1. Magiska minnen! :-D
  Det var i denna veva som jag började följa din blogg, och nu följer jag den fortfarande varje dag när lilla sonen somnat! :-)
  Stor kram till dig, och grattis till lilla Ella!

 2. Otroligt att det redan har gått ett år sedan lilla Ella kom till världen. Tiden springer på så fort,kommer ihåg som att det bara var för någon månad sedan du skrev inlägget om att hon hade kommit till världen i rasande fart, ha ha. Började läsa din blogg då Elian var lite kille, Proscar for sale förstår nu att ni har varit en ”del av mitt liv” längre än jag trott. TACK ännu en gång för att jag får följa er dagligen , DU ger mig livsenergi varje dag <3.
  Kramar
  Nilla

 3. Her lengtes det også, men dette er ingen presis frøken:) En uke over termin og vi venter fortsatt, men snart er hun jo her! HURRA HURRA HURRA for lille frøken Ella i dag! Håper dere koser dere med kake, ballonger, presanger og masse pusser! KLem:)

 4. Grattis på 1-års dagen Ella! Hoppas ni får en underbar dag!
  Vet själv hur fort det kan gå när de små har bråttom ut, födde min flicka i hallen för en månad sedan ;) Min första förlossning med vår son tog 26 timmar så att det skulle gå så snabbt var ju inte väntat.
  Mvh Madeleine

 5. Jag började läsa din blogg strax efter att Ella kom till världen och jag själv började få allt större mage.. Min lilla skrutt har 7-månaders dag idag :) Skickar en stor grattiskram till sötnosen Ella på 1-års dagen.

 6. Grattis till Ella på 1 års dagen! Kan du inte fota lite hur dr ser ut hemma hos er? tror nog att fler än jag är jätte nyfikna! Vet att ni kanske inte kommit iordning än,men de Price generic viagra gör inge=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>